Şartlar

  1. Hizmetler

Bir konferansa kayıt yaptırmak ve ilgili ücretleri ödemek, rezervasyon yaptırılan etkinliğe katılmak için ön koşullardır ve katılımcının konferans programında belirtilen tüm hizmetlerden yararlanmasını sağlar. Faturamızı aldıktan sonra, kayıt ücreti belirtilen Teknik Konferans Yönetimi hesabına ücretsiz olarak yatırılacaktır. Tahsil edilen ücretler konferans başlamadan önce hesabımıza yatırılmalıdır. İstisnai durumlarda, konferansın başında havale fişinin gönderilmesi ödemenin teyidi olarak hizmet verebilir. Hizmetlerin birkaç katılımcı arasında bölünmesi, örneğin aynı konferansa iki farklı kişinin katılımı, yalnızca konferanstan önce Teknik Konferans Yönetimi ile kararlaştırılırsa izin verilir.

  1. İptal Ücretleri

İptal ücretleri ilgili konferansa bağlıdır ve kayıt formunda belirtilir. İptaller yalnızca yazılı olarak yapıldığında geçerlidir.

  1. Bir Konferansın İptali

Teknik Konferans Yönetimi herhangi bir konferansı iptal etme hakkını saklı tutar (örneğin düşük katılım nedeniyle). Böyle bir durumda, katılımcılara önceden ödenmiş olan tüm konferans ücretleri derhal iade edilecektir. Ancak, bu tutarın üzerindeki herhangi bir talebi (örneğin sunumların hazırlanması için harcanan zaman, herhangi bir seyahat düzenlemesinin iptali) kabul edemeyiz.

  1. Gündemde Değişiklikler

Teknik Konferans Yönetimi, bir konferanstaki bireysel sunumları değiştirme veya kaldırma hakkını saklı tutar (örneğin bir konuşmacının iptali veya mücbir sebep durumunda). Bu tür değişiklikler, konferans ücretinin tamamının veya bir kısmının veya başka herhangi bir masrafın iadesi hakkını oluşturmaz.

  1. Kaydın Reddedilmesi

Teknik Konferans Yönetimi, bir konferansa kaydı, bunun nedenlerini belirtmeden reddedebilir.

  1. Sunumlar

Konferanslarımızdaki konuşmacıları, ilgili alanlardaki önde gelen uzmanlar arasından bilgimiz dahilinde seçeriz ve sunumların konusunu konuşmacılarla anlaşarak belirleriz. Ancak, sunumun kendisi ve sunumun hazırlığı nihai olarak ilgili konuşmacının sorumluluğundadır. Bu nedenle, sunumların içerikleri (örneğin doğrulukları ve eksiksizlikleri açısından) için herhangi bir sorumluluk veya yükümlülük üstlenmiyoruz.

  1. İcra Yeri ve Yargı Yetkisi

İcra yeri ve mekan Langenzersdorf, Avusturya olacaktır.